Oordoppen op maat

Bescherm uw gehoor met oordoppen

Oordoppen van hoge kwaliteit, universeel of op maat, helpen u om uw gehoor te beschermen. Of u nu wilt zwemmen zonder zorgen over water in uw oren, genieten van muziek zonder uw gehoor te beschadigen, of gewoon in een rustige omgeving wilt slapen, wij hebben wat u nodig heeft om uw oren te beschermen.

Oordoppen op maat

Wie op zoek is naar een persoonlijke pasvorm en superieure bescherming, kiest best voor oordoppen op maat. Deze zijn perfect afgestemd op de contouren van uw oor, waardoor ze niet alleen comfortabel zitten, maar ook een optimale gehoorbescherming bieden.

Soorten oordoppen op maat

Muziek

Beleef muziek en concerten ten volle zonder schade toe te brengen aan je oren. Deze doppen zijn een must-have voor professionals in de muziekindustrie, frequente concertgangers of gewoon muziekliefhebbers die zorgeloos willen genieten.

Slaap

Geniet van een diepe en ononderbroken slaap met onze op maat gemaakte slaapdoppen. Op maat gemaakte doppen zorgen voor een comfortabele en ontspannen nachtrust.

Zwem

Wilt u opnieuw kunnen zwemmen zonder u zorgen te maken om ontstekingen en pijn? Dan zijn onze zwemdoppen op maat de perfecte oplossing voor u!

Werk

Investeer in uw veiligheid met een oplossing die speciaal is ontworpen om uw gehoor te beschermen tijdens langdurige blootstelling aan lawaai tijdens het werk.


Motorsport

Bescherm uw gehoor tijdens de motorsport met onze op maat gemaakte gehoorbescherming die comfortabel zit onder uw helm, terwijl belangrijke geluiden behouden blijven voor een veilige en plezierige ervaring op het circuit

Jagen

Voor jagers die graag genieten van de rust van de natuur, bieden wij op maat gemaakte gehoorbescherming die natuurgeluiden doorlaten terwijl de schadelijke impulsgeluiden verzwakt worden.

Vlieg

Vlieg zorgeloos met onze op maat gemaakte gehoorbescherming die niet alleen het lawaai van vliegtuigmotoren dempt, maar ook de druk in uw oren reguleert, zodat u comfortabel en veilig kunt reizen

Comfort

Onze comfortabele doppen dempen omgevingslawaai, waardoor u zich volledig kunt concentreren. Met hun uitstekende pasvorm bieden ze comfort, zelfs bij langdurig gebruik.

Veelgestelde vragen over oordoppen

Oordoppen voor muziek zijn specifiek ontworpen om geluidsniveaus te verminderen zonder de kwaliteit of helderheid van de muziek te beïnvloeden. Ze zorgen ervoor dat u van muziek kunt genieten terwijl uw gehoor beschermd blijft tegen schadelijke geluidsniveaus. Zwemdoppen daarentegen zijn gemaakt om water uit de oren te houden en zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn aan oorinfecties of andere oorproblemen bij blootstelling aan water. Er bestaan zelfs zwemdoppen die met behulp van een speciale filter geen water doorlaten, maar wel geluid.

Met de juiste zorg en onderhoud kunnen oordoppen meerdere jaren meegaan. De levensduur kan variëren afhankelijk van het materiaal en het gebruik, maar met regelmatige reiniging en correcte bewaring zullen ze u vele jaren van dienst zijn. Uw audioloog informeert u graag over het onderhoud van op maat gemaakte oordoppen.

Voor veel mensen wel. Omdat oordoppen op maat zijn gemaakt naar de unieke vorm van uw oor, zitten ze vaak comfortabeler en blijven ze beter zitten dan universele oordoppen, vooral bij langdurig gebruik of actieve bezigheden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u zeker bent van een goede demping. Aangezien de oordoppen steeds op hun plaats blijven zitten, zijn ze zeer betrouwbaar. Wie twijfelt kan steeds een lekdichtheidstest komen doen in ons hoorcentrum.

Ja, we bieden een reeks gehoorbescherming die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Het is essentieel om het gehoor van kinderen te beschermen, bv. om veilig te kunnen zwemmen bij oorontstekingen. Ons team kan u adviseren over de meest geschikte opties voor uw kind.

Dat hangt af van de specifieke situaties waarin u de gehoorbescherming wilt gebruiken. Bij Hoorexpert De Kade adviseren we u graag over de verschillende opties, rekening houdend met uw activiteiten en behoeften. We kunnen zelfs een hoortest uitvoeren om de gezondheid van uw gehoor te beoordelen en zo de best mogelijke aanbeveling doen.

Beter niet! Uw gehoor afschermen voor geluid met behulp van gehoorbescherming kan op het eerste moment verlichting van de klachten brengen, maar zorgt op lange termijn voor een omgekeerd effect en werkt hyperacusis in de hand. Draag dus enkel gehoorbescherming bij blootstelling aan te luide geluidsniveaus en niet voor dagelijkse geluiden!