Service na verkoop

Onderhoud van hoorapparaten

Regelmatige reiniging en nazicht van uw hoortoestellen zijn cruciaal om een optimale werking te blijven garanderen. We raden aan om een 6-maandelijks nazicht van uw apparaten in te plannen in ons hoorcentrum. Een audioloog voert hierbij een grondige reiniging uit en controleert de functie van uw hoortoestellen.

Bijregeling

Om te verzekeren dat u de beste resultaten blijft behalen met uw hoortoestellen is een jaarlijkse controle van uw gehoor van belang. Het gehoor gaat bij de de meeste mensen heel geleidelijk achteruit zonder dat u het opmerkt. Daarom is een jaarlijkse controle aangeraden. Zo kan uw audioloog de hoortoestellen weer op punt zetten. Dit gaat meestal om een kleine wijziging maar kan wel hét verschil maken in uw gesprek of muziekbeleving. 

Wanneer u wat meer opmerkingen krijgt van vrienden of familie, de televisie opnieuw luider moet, of u hebt een nieuwe hobby en merkt dat de hoortoestellen niet altijd voldoen. Wat de reden ook is, als u een bijregeling van de hoorapparaten wenst, ontvangen wij u graag op afspraak.

Probleemoplossing

Indien u een probleem ervaart of uw hoortoestellen hebben een defect, bent u welkom op afspraak. Samen met een professional wordt naar een snelle en efficiënte oplossing gezocht. Kleine herstellingen kunnen wij onmiddellijk uitvoeren in ons labo ter plaatse, zodat u meteen geholpen bent. Bij een grotere herstelling sturen wij het hoortoestel op naar de fabrikant. Ook bieden wij een vervangoplossing aan tijdens de periode dat uw hoortoestel in herstelling gaat.


Teamwork makes the client happy!


Stephanie

Onthaal en administratie, administratieve (en creatieve) duizendpoot

Veelgestelde vragen

Gemiddeld blijft men 6 à 7 jaar tevreden van de hoorapparaten. Er zijn natuurlijk uitzonderingen: mensen die 10 jaar tevreden zijn van hun hoorapparaten en mensen die om de 5 jaar vernieuwen omdat de hoortoesteltechnologie nu eenmaal razendsnel evolueert. Om de 5 jaar heeft u recht op tussenkomst van uw mutualiteit voor de aanschaf van nieuwe hoorapparaten. Uiteraard bent u steeds welkom om de nieuwste technologie vrijblijvend uit te proberen.

Vaak is het een klein probleem dat uw audioloog snel kan oplossen. Indien dit niet het geval is, sturen we uw hoorapparaten (als ze nog in garantie zijn), kosteloos op de naar de leverancier ter herstelling. U kan dan vervangtoestellen verkrijgen om die periode te overbruggen. Zijn uw hoorapparaten niet meer in garantie, dan kunnen we er ook voor kiezen om uw hoorapparaten te laten herstellen. We sturen ze op naar de leverancier, die op zijn beurt kijkt wat hij kan doen en tegen welke prijs.

Ja, een audioloog werkt steeds op afspraak. Uw audioloog pakt het graag grondig aan. Door op afspraak te werken kunnen uw hoorapparaten grondig worden bekeken. Vermeld bij het maken van de afspraak steeds duidelijk waarvoor u komt.