Gehoorproblemen

Gehoorproblemen:
van diagnose tot oplossing

Kampt u met een gehoorprobleem? Uw gehoor is uniek en verdient daarom een persoonlijke benadering.   

Hoorexpert De Kade begrijpt de uitdagingen en frustraties die gehoorproblemen met zich mee kunnen brengen. Daarom bieden we gespecialiseerde zorg voor een breed scala aan gehoorproblemen, zoals gehoorverlies, tinnitus en hyperacusis.

Onze audiologen zijn steeds alert voor onderliggende medische oorzaken: oorproppen, de ziekte van Ménière, cholesteatoom, auditieve verwerkingsstoornis, tubadysfunctie, plotse gehoorsdaling.... Waar nodig verwijzen we door naar een NKO-arts, een medisch specialist met kennis van aandoeningen en problemen gerelateerd aan de neus, keel en oren. De samenwerking met een NKO-arts maakt een multidisciplinaire benadering van hoorzorg mogelijk. In situaties waar medische interventie nodig is, kan een NKO-arts passende behandelingen voorschrijven.

Samenwerken

Indien nodig verwijst een audioloog door naar andere (para-)medici:  

Zoals uw huisarts, logopedie voor eventuele hoortraining, psychotherapie of kinesitherapie bij tinnitus of hyperacousis.

Gehoorverlies

Lees meer

Gehoorproblemen bij kinderen

Lees meer

Tinnitus

Lees meer

Overgevoeligheid voor geluid

Lees meer

Waarom kiezen voor Hoorexpert De Kade?

Gratis hoortest

Dankzij onze geluidsdichte cabines kunnen we uw gehoor betrouwbaar testen, zonder storing van buitenaf.

Gratis hoortest

Van mens tot mens

Bij ons bent u geen nummer. Wij luisteren uitgebreid naar uw verhaal en zorgen voor een oplossing op maat.

Van mens tot mens

Onafhankelijk advies

We werken met meerdere merken samen (zoals Phonak, Unitron, Oticon, GN Resound, Signia, Widex, …) waardoor we onafhankelijk zijn en altijd de oplossing kunnen voorstellen die het best aansluit bij uw noden en budget.

Onafhankelijk advies

Uitgebreide nazorg

Bij aankoop van een hoorapparaat zorgen we voor een proefperiode, bijregeling, onderhoud en herstellingen.

Uitgebreide nazorg

Kenniscentrum

Dankzij onze ervaring zijn wij gespecialiseerd in complex gehoorverlies en in kwetsbare doelgroepen (baby’s, kinderen, mensen met een beperking).

Kenniscentrum

Ruime openingsuren

Onze audiologen zijn beschikbaar op afspraak van ‘s morgens 8u tot ‘s avonds 19u. Ook op zaterdagvoormiddag is een afspraak mogelijk.

Ruime openingsuren

Multidisciplinair team

Onze audiologen, NKO-artsen en maatschappelijk werkster overleggen met elkaar om tot de beste oplossing te komen. We bieden u ook administratieve ondersteuning.

Multidisciplinair team