Universele gehoorbescherming

Universele oordoppen

Universele oordoppen zijn ontworpen om een brede reeks geluiden te dempen, zodat u zich in elke situatie comfortabel voelt. Ideaal voor dagelijks gebruik en beschikbaar voor verschillende toepassingen. 

Onze audiologen zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing. Bij vragen staan we altijd klaar om je te adviseren over de beste universele gehoorbescherming voor jouw behoeften.


Waarom gehoorbescherming?

Blootstelling aan hard geluid kan leiden tot permanente gehoorbeschadiging. Universele gehoorbescherming biedt een effectieve barrière tegen schadelijke geluidsniveaus. 

Uw gehoor wordt beschermd, of het nu gaat om lawaai op de werkplek, bij concerten of tijdens het klussen, of zelfs om beter te kunnen werken/ studeren in een lawaaierige omgeving.

Universele gehoorbescherming biedt bescherming tegen schadelijk geluid, is direct beschikbaar en is betaalbaar. Wenst u toch gehoorbescherming op maat voor nog meer comfort en de beste luisterervaring. Klik dan hier voor meer info.

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van de specifieke situaties waarin u de gehoorbescherming wilt gebruiken. Bij Hoorexpert De Kade adviseren we u graag over de verschillende opties, rekening houdend met uw activiteiten en behoeften. We kunnen zelfs een hoortest uitvoeren om de gezondheid van uw gehoor te beoordelen en zo de best mogelijke aanbeveling doen.

Beter niet! Uw gehoor afschermen voor geluid met behulp van gehoorbescherming kan op het eerste moment verlichting van de klachten brengen, maar zorgt op lange termijn voor een omgekeerd effect en werkt hyperacusis in de hand. Draag dus enkel gehoorbescherming bij blootstelling aan te luide geluidsniveaus en niet voor dagelijkse geluiden!