Over ons

Horen en luisteren, van mens tot mens 

Bij Hoorexpert De Kade (vroeger bekend als Hoorcentrum Spermalie) zien we het als onze missie om te zorgen voor de juiste hooroplossingen voor iedereen, van mens tot mens. Onze gedreven audiologen luisteren naar uw verhaal. Met veel expertise in huis zijn we in staat om uw gehoor te analyseren en kunnen we het juiste hoorapparaat, hoorhulpmiddel of de gepaste gehoorbescherming bieden.  

Samen zorgen we ervoor dat u weer volop kan genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Achter elk gehoorprobleem schuilt een verhaal. Door écht naar u te luisteren, komen we tot de juiste oplossing.


Wie we helpen

Wij helpen iedereen die kampt met gehoorverlies, van jong tot oud. Door onze unieke expertise, ons netwerk en multidisciplinaire benadering zijn we ook een referentiepunt voor complexe situaties. Denk maar aan kinderen met ontwikkelingsproblemen, personen met beperkingen of senioren met blijvende hoorproblemen.  

Om de best mogelijke hooroplossingen te kunnen bieden, is het belangrijk dat we een vertrouwensband opbouwen met onze patiënten. Onze ligging zorgt ervoor dat vooral mensen uit de ruime regio Brugge en Oostkamp (+ Torhout, Jabbeke...) de weg naar Hoorexpert De Kade vinden, maar natuurlijk is iedereen welkom bij ons.


Wie we zijn

De innovatieve wereld van de audiologie verandert enorm snel. We scholen ons steeds bij door het volgen van symposia, webinars, productopleidingen en het opvolgen van wetenschappelijke publicaties. De hooroplossingen van gisteren zijn niet die van morgen. We zetten maar al te graag in op kennis en expertise. U kunt bij ons dus steeds terecht voor de meest recente hooroplossingen en krijgt de kans om die op uw tempo te ontdekken. 

Hoorexpert De Kade maakt deel uit van vzw De Kade, een sterk expertisenetwerk voor buitengewoon onderwijs, multidisciplinaire diagnostiek en begeleiding. Vzw De Kade begeleidt personen met een beperking of ontwikkelingsprobleem in een 15-tal vestigingen in Brugge en omgeving. Daarnaast maken we ook deel uit van de groep Hoorexpert. Dit is een samenwerkingsverband tussen 10 hoorcentra verbonden aan een CAR (Centrum voor Ambulante Revalidatie) die merkonafhankelijk werken en waarbij zorg op maat centraal staat. Hoorexpert vindt het belangrijk dat u de hulp kunt krijgen die u nodig hebt om deel te nemen aan de samenleving. Ook al hoort u slecht. 


Waarvoor kan u bij ons terecht?

Gratis hoortest

Klaar om de kwaliteit van uw gehoor te weten? Boek vandaag nog uw gratis hoortest bij Hoorexpert De Kade en draag zorg voor uw oren.

Lees meer


Onze directeur aan het woord:


Hoorexpert De Kade, waar expertise en uitmuntende service samen komen, bouwt op meer dan 55 jaar ervaring. We zijn dé referentie voor een hooroplossing op maat en de allerbeste zorg voor u. Ik ben trots op ons gepassioneerd expertenteam dat net dat tikkeltje meer doet om elke klant te begeleiden naar een betere kwaliteit van leven.

Delphine

Algemeen Directeur Hoorexpert en CAR

Onthaal & administratie in de bloemetjes

Bij Hoorexpert De Kade streven we ernaar om, naast hoogwaardige audiologisch zorg, ook een omgeving te creëren waarin elke bezoeker zich welkom en op zijn gemak voelt. Onze onthaalmedewerkers doen dat fantastisch als eerste aanspreekpunt voor iedereen die binnenkomt. Met een glimlach en een warm welkom heten ze elke bezoeker welkom. 

Onze administratieve krachten zijn de spil van een vlotte en efficiënte werking van ons hoorcentrum. Ze ondersteunen onze audiologen bij de administratieve taken en zorgen ervoor dat dossiers nauwkeurig worden afgehandeld. Maar hun rol gaat verder dan louter papierwerk. Ze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, u te begeleiden door het proces en ervoor te zorgen dat u zich gehoord voelt, zelfs voor de audiologische zorg begint.

Hoorexpert De Kade is een plek waar professionele zorg en warmte samenkomen.

Maak kennis met ons team

Delphine Dewulf

Delphine Dewulf

Directeur

delphine.dewulf@de-kade.be
Femke Feryn

Femke Feryn

Teamcoördinator

femke.feryn@de-kade.be
Dirk Manhaeve

Dirk Manhaeve

Audioloog

Flore Vandoorne

Flore Vandoorne

Audioloog

Wannes Quartier

Wannes Quartier

Audioloog

Elodie Dhulster

Elodie Dhulster

Audioloog

Annick Verheye

Annick Verheye

Audioloog

Elien Hoornaert

Elien Hoornaert

Audioloog

An Putman

An Putman

Audioloog

Veerle Stevens

Veerle Stevens

Audioloog

Anne Van Wiele

Anne Van Wiele

Onthaal en administratie Maatschappelijk werk

hoorexpert@de-kade.be
Stephanie de Coninck

Stephanie de Coninck

Onthaal en administratie

hoorexpert@de-kade.be
Hilde Claeys

Hilde Claeys

Onthaal en administratie

hoorexpert@de-kade.be
Saskia Aers

Saskia Aers

Onthaal en administratie

hoorexpert@de-kade.be

Waarom kiezen voor Hoorexpert De Kade?

Gratis hoortest

Dankzij onze geluidsdichte cabines kunnen we uw gehoor betrouwbaar testen, zonder storing van buitenaf.

Gratis hoortest

Van mens tot mens

Bij ons bent u geen nummer. Wij luisteren uitgebreid naar uw verhaal en zorgen voor een oplossing op maat.

Van mens tot mens

Onafhankelijk advies

We werken met meerdere merken samen (zoals Phonak, Unitron, Oticon, GN Resound, Signia, Widex, …) waardoor we onafhankelijk zijn en altijd de oplossing kunnen voorstellen die het best aansluit bij uw noden en budget.

Onafhankelijk advies

Uitgebreide nazorg

Bij aankoop van een hoorapparaat zorgen we voor een proefperiode, bijregeling, onderhoud en herstellingen.

Uitgebreide nazorg

Kenniscentrum

Dankzij onze ervaring zijn wij gespecialiseerd in complex gehoorverlies en in kwetsbare doelgroepen (baby’s, kinderen, mensen met een beperking).

Kenniscentrum

Ruime openingsuren

Onze audiologen zijn beschikbaar op afspraak van ‘s morgens 8u tot ‘s avonds 19u. Ook op zaterdagvoormiddag is een afspraak mogelijk.

Ruime openingsuren

Multidisciplinair team

Onze audiologen, NKO-artsen en maatschappelijk werkster overleggen met elkaar om tot de beste oplossing te komen. We bieden u ook administratieve ondersteuning.

Multidisciplinair team